Baidarių nuoma Žemaitijoje

Baidarių nuoma Žemaitijoje

Baidarės Žemaitijoje - puikus pasirinkimas!

Baidarės yra populiarios visoje Lietuvoje, ne išimtis ir Žemaitija, tai yra regione vakarų Lietuvoje. Žemaitija žinoma savo gausiais ežerais, upėmis ir kitais vandens telkiniais, todėl baidarės yra labai populiari pramoga.

Žmonės dažnai pasinaudoja baidarėmis, kad galėtų patyrinėti gamtą, žvejoti, atsipalaiduoti ar tiesiog mėgautis ramiai irkluodami vandens paviršiumi. Be to, baidarės yra puikus būdas susitikti su draugais ir šeima ir praleisti laiką kartu gamtoje.

Baidarių nuoma yra prieinama daugelyje ežerų ir upių Žemaitijoje, todėl ši veikla yra patraukli ne tik vietiniams gyventojams, bet ir turistams, norintiems išbandyti kažką naujo ir praleisti laiką lauke.

Baidarių nuoma Žemaitijoje

Nuotr. Minija. Duomenų šaltinis: https://lt.wikipedia.org/wiki/Minija

Kodėl baidarių plaukimas ir nuoma būtent Žemaitijoje?

Baidarių plaukimas Žemaitijoje yra populiarus laisvalaikio pramogų būdas dėl regiono gausių upių, ežerų ir kanalų tinklo. Žemaitijos geografinė padėtis ir natūralios sąlygos suteikia puikias galimybes mėgautis baidarių plaukimu gamtoje. Be to, dauguma Žemaitijos upių teka ramiai ir netoli nuo miestų bei gyvenvietės, todėl baidarių plaukimas tampa patogiu ir prieinamu laisvalaikio pramogų variantu. Taip pat baidarių plaukimas leidžia pažinti kraštovaizdį, pamatyti gamtos grožį bei leidžia pabėgti nuo miesto triukšmo ir kasdienių rūpesčių.

Kokios populiariausios upės Žemaitijoje plaukti baidarėmis?

Yra kelios upės kurias dažniausiai renkasi baidarių nuomos entuziastai norėdami išbandyti plaukimą baidarėmis Žemaitijoje, kaip pvz. Žemaičių upė, Jūra, Minija, Virvytė, Varduva ir Šustis.

Plaukimo įspūdžiai plaukiant baidarėmis Žemaitijoje Minijos upe puikiai perteikti Donato Rudžio Youtube kanale:

Norintiems išbandyti ir bent šiek tiek susipažinti su ekstremalesniu maršrutu rekomenduotume plaukimą baidarėmis Žemaitijoje Jūros upe, štai keletas smagių akimirkų:

Koks maršrutas geriausias plaukti su baidarėmis Žemaitijoje su vaikais?

Žemaitijoje yra daugybė gražių upių, tvenkinių ir ežerų, kurie siūlo puikias galimybes plaukti su baidarėmis su vaikais. Vienas iš geriausių maršrutų Žemaitijoje yra plaukimas Nemunu nuo Raudonės iki Jurbarko.

Šis maršrutas yra įvairus, su daugybe vietų, kurias galima aplankyti ir sustoti. Pradėję nuo Raudonės, kur yra gražus viduramžiškas pilis, galite leisti laiką tyrinėdami šį istorinį miestelį. Tada baidarėmis galite plaukti Nemunu, mėgautis gamtos grožiu, matuoti atstumą iki Jurbarko.

Jurbarkas taip pat turi daug turistinių objektų, įskaitant tvirtovę ir bažnyčią, kur galite sustoti ir sužinoti daugiau apie vietos istoriją ir kultūrą. Be to, Nemuno pakrantėse yra daugybė puikių vietų piknikams ir poilsio.

Šis maršrutas tinka visiems, įskaitant šeimas su vaikais, nes jis nėra per sausas, tačiau suteikia galimybę mėgautis gamta ir istorija. Svarbu įsitikinti, kad turite tinkamą ir saugią baidarę bei visi saugos priemones, kad būtumėte pasiruošę nepatogumams, kurie gali kilti vandenyje. Taip pat patartina pasitikrinti, ar orai tinka plaukioti ir ar upė nėra per stipri. Sėkmingo baidarių plaukimo!

Detalesnį maršrutą visada padėsime mielai parinkti atsižvelgiant į Jūsų individualius poreikius baidariu-nuoma.com

Baidarių nuoma | Susisiekime +370 657 14411

Back to blog